Høretesten, når og hvor du vil

Med den nye høretest kan du få testet din hørelse, når det passer dig bedst. Testen er let tilgængelig og kan gennemføres fra din computer, tablet eller smartphone – uanset hvor du befinder dig. Du kan teste din hørelse når det passer dig, uden at skulle booke en tid eller tage på et hospital. Testen er udviklet af eksperter og giver dig et præcist billede af din hørelse, så du kan tage de rette skridt for at bevare eller forbedre den. Uanset om du er på farten, derhjemme eller på arbejdet, kan du nu få en grundig høretest, når det passer dig.

Få testet din hørelse på dine egne præmisser

Med fleksible høretest muligheder kan du få testet din hørelse, når og hvor det passer dig bedst. Testen kan foretages hjemme i din egen stue eller på arbejdet, og du kan selv vælge det tidspunkt, der fungerer bedst for dig. På den måde får du en grundig vurdering af din hørelse uden at skulle bruge tid på at tage til et hørecenter. Resultaterne af testen kan du desuden dele med din læge eller audiolog, så du kan få den rette opfølgning.

Høretest i dit eget tempo og på dine vilkår

Med vores brugervenlige og fleksible høretest kan du nu gennemføre en komplet høretest i dit eget tempo og på dine egne vilkår. Du bestemmer selv, hvornår og hvor du vil gøre det – uanset om det er hjemme i stuen, på kontoret eller et helt tredje sted. Testen tager kun 10-15 minutter at gennemføre og giver dig et præcist billede af din hørelse. Så du kan få styr på din hørelse, når det passer dig bedst. Resultaterne får du direkte, så du kan handle på dem med det samme.

Få en grundig høretest uden at forlade hjemmet

Med den digitale høretest kan du få en grundig vurdering af din hørelse, uden at skulle forlade dit eget hjem. Testen er udviklet af eksperter og tager kun 10-15 minutter at gennemføre. Du får et detaljeret resultat, som indeholder information om din hørelse på forskellige frekvenser. Hvis testen viser, at du har behov for at få foretaget en mere dybdegående høreundersøgelse, kan du nemt bestille en tid hos en autoriseret høreklinik i dit område. Den digitale høretest giver dig mulighed for at tage hånd om din hørelse på en bekvem og effektiv måde.

Høretest, der passer ind i din hverdag

Høretest, der passer ind i din hverdag Med den mobile høretest kan du få foretaget en grundig høreundersøgelse, når det passer dig bedst. Du kan tage testen derhjemme, på arbejdet eller hvor som helst, hvor du har adgang til en computer eller smartphone. Testen tager kun 10-15 minutter og giver dig et præcist billede af din hørelse. Resultatet får du med det samme, og du kan derefter tage kontakt til en høreklinik, hvis du har behov for yderligere rådgivning eller behandling. Den mobile høretest gør det nemt og bekvemt at få tjekket din hørelse – uanset hvor du befinder dig i hverdagen.

Få en professionel vurdering af din hørelse online

Med vores online høretest kan du få en professionel vurdering af din hørelse, når og hvor det passer dig bedst. Testen tager kun 5-10 minutter og giver dig et præcist billede af din nuværende hørelse. Du kan tage testen hjemmefra på din computer, tablet eller smartphone, og resultaterne bliver straks sendt til dig. Hvis testen viser, at du har behov for yderligere opfølgning, kan du nemt booke en tid hos en af vores samarbejdende audiologer. Få overblik over din hørelse og tag de første skridt mod at forbedre den, uden at skulle tage fri fra arbejde eller planlægge en særskilt tid.

Høretest, der er lige så fleksibel som dit liv

Med den nyeste teknologi kan du nu få foretaget en høretest, når og hvor det passer dig bedst. Du kan vælge at tage testen hjemme i din egen stue, på kontoret eller endda på farten via din smartphone. Testen er designet til at være nem og hurtig at gennemføre, så du kan få et præcist billede af din hørelse, uden at skulle afsætte en hel dag til det. Uanset om du er på farten eller har mulighed for at sætte dig roligt ned, kan du nu få foretaget en grundig høretest, der passer til dit livsstil.

Nem og bekvem adgang til høretest

Med vores online høretest kan du nemt og bekvemt få foretaget en grundig høretest, når og hvor det passer dig. Testen tager kun få minutter, og du kan gennemføre den fra din computer, tablet eller smartphone. Du får øjeblikkelig feedback på dine resultater, så du kan få klarhed over din hørelse og eventuelt behov for yderligere opfølgning. Vores høretest er udviklet af eksperter og giver dig et pålideligt billede af din hørelse, så du kan tage de næste skridt mod bedre hørelse, hvis det er nødvendigt.

Få en grundig høretest, når det passer dig

Med vores online høretest kan du få en grundig vurdering af din hørelse, når det passer dig bedst. Testen tager kun 5-10 minutter og kan gennemføres i dit eget hjem eller på farten. Du får en detaljeret rapport med resultater, der viser, om du har behov for at kontakte en høreklinik for yderligere undersøgelse. Testen er udviklet af audiologiske eksperter og giver et pålideligt billede af din hørelse. Så du kan få klarhed over din hørelse, når det passer dig.

Høretest, der tilpasser sig dine behov

Med vores innovative høretest har du mulighed for at få en personlig og tilpasset vurdering af din hørelse, når og hvor det passer dig bedst. Testen tager højde for dine individuelle behov og kan gennemføres i dit eget hjem via din smartphone eller computer. Uanset om du foretrækker at teste hørelsen i stilhed eller i mere støjende omgivelser, tilpasser testen sig automatisk for at give dig det mest nøjagtige resultat. Vores brugervenlige platform guider dig nemt gennem processen, så du får en grundig og pålidelig vurdering af din hørelse.